About us

Litoral har sine rødder i Hellerup, hvor butikken i sin tid åbnede på Frederikkevej. Siden hen er butikken flyttet ud på strandvejen, hvor der i dag ligger en herre og en dame butik. Hos Litoral sætter vi servicen i højsædet og vi udvælger nøje vores varer i butikken. Vi er inspireret af den Italienske mode, der også tydeligt ses i sortimentet og ikke mindst i vores navn der betyder “kyst” på Italiensk. Hos Litoral går vi aldrig på kompromis med kvaliteten der altid skal være i top, så du kan være sikker på at det du køber hos holder i mange år.

Vi har også skabt vores eget brand som er det bedste vi har lært – og lidt til. Vores egen designer Jacob har gennem de sidste mange år samlet inspiration og erfaring sammen, så vi i dag har vores et “inhouse” produkt, hvor kvalitet og pris går hånd i hånd. Vi producerer alt vores tøj hos de bedste producenter i Europa, og er rigtig stolte af vores fælles produkt. I dag producerer vi både blazere, jakkesæt, skjorter og striktrøjer og har flere produkter i pipelinen, som vi glæder os til at præsenterer. Vi har samlet et godt udsnit her i webshoppen, men har mere på hylderne i butikken, hvis vi ikke lige har det du søger.

Du er altid velkommen til at kontakte Litoral her nederst på siden, på mail: webshop@litoral.dk eller telefon 39 68 00 99.

På skriftlige henvendelser bestræber vi os på at vende tilbage hurtigst muligt og senest først kommende hverdag.[/fusion_text][fusion_separator style_type=”none” top_margin=”20″ bottom_margin=”” sep_color=”” border_size=”” icon=”” icon_circle=”” icon_circle_color=”” width=”” alignment=”” class=”” id=””/][fusion_text]

UDFYLD FORMULAREN HVIS DU VIL I KONTAKT MED OS